"Hij kreeg erg veel negatieve reacties en hoopt dat de gemoederen nu wat bedaren", zegt de advocaat van de agent in Het Nieuwsblad.

De man eiste in eerste instantie bijvoorbeeld meer dan het dubbele van wat de ouders van de vermoorde kindjes Leon en Corneel vragen. Hij kreeg daarvoor veel kritiek. Er is ook onduidelijkheid of de man effectief in de crèche aanwezig was na de feiten

Gebroken man

"Hoewel mijn cliënt nog steeds achter dat bedrag staat omdat hij zo psychisch en fysiek gebroken is, heeft hij toch beslist dat bedrag drastisch te verlagen. We vragen nu nog maar 24.000 euro omdat hij de laatste dagen zo veel negatieve reacties kreeg", aldus advocaat Siegfried De Mulder.

Het hof van assisen van Gent zou zich op 30 september uitspreken over de schadevergoedingen. (Belga/TV)

"Hij kreeg erg veel negatieve reacties en hoopt dat de gemoederen nu wat bedaren", zegt de advocaat van de agent in Het Nieuwsblad. De man eiste in eerste instantie bijvoorbeeld meer dan het dubbele van wat de ouders van de vermoorde kindjes Leon en Corneel vragen. Hij kreeg daarvoor veel kritiek. Er is ook onduidelijkheid of de man effectief in de crèche aanwezig was na de feitenGebroken man "Hoewel mijn cliënt nog steeds achter dat bedrag staat omdat hij zo psychisch en fysiek gebroken is, heeft hij toch beslist dat bedrag drastisch te verlagen. We vragen nu nog maar 24.000 euro omdat hij de laatste dagen zo veel negatieve reacties kreeg", aldus advocaat Siegfried De Mulder. Het hof van assisen van Gent zou zich op 30 september uitspreken over de schadevergoedingen. (Belga/TV)