Prinses Claire (39) is aangesteld als gedelegeerd bestuurder van Renewable Energy Construct Arlon 67, een vastgoedvennootschap waarin haar man, prins Laurent, belangen heeft. De raad van bestuur van dat bedrijfje keurde haar benoeming op 6 juni goed. Intussen is de benoeming ook verschenen in het Staatsblad. Dat meldde VTM.

Claire Coombs gaf in 2003, toen ze trouwde met prins Laurent, haar job als landmeter op en bleef thuis bij de kinderen. Ze volgt nu als gedelegeerd bestuurder graaf Rodolphe d'Oultremont (63) op, die wordt gerekend tot de belangrijkste adviseurs van Laurent.

Vennootschap is actieve promotor van milieu

Volgens de website van de Gewestelijke Investeringsmaatschappij voor Brussel is de vennootschap in kwestie 'een actieve promotor van het milieu. Zij treedt eveneens op als consultant en expert in vastgoedprojecten die hun energetische efficiëntie willen optimaliseren en hun hernieuwbare energieën wensen te integreren'. (AVE)

Prinses Claire (39) is aangesteld als gedelegeerd bestuurder van Renewable Energy Construct Arlon 67, een vastgoedvennootschap waarin haar man, prins Laurent, belangen heeft. De raad van bestuur van dat bedrijfje keurde haar benoeming op 6 juni goed. Intussen is de benoeming ook verschenen in het Staatsblad. Dat meldde VTM. Claire Coombs gaf in 2003, toen ze trouwde met prins Laurent, haar job als landmeter op en bleef thuis bij de kinderen. Ze volgt nu als gedelegeerd bestuurder graaf Rodolphe d'Oultremont (63) op, die wordt gerekend tot de belangrijkste adviseurs van Laurent. Vennootschap is actieve promotor van milieu Volgens de website van de Gewestelijke Investeringsmaatschappij voor Brussel is de vennootschap in kwestie 'een actieve promotor van het milieu. Zij treedt eveneens op als consultant en expert in vastgoedprojecten die hun energetische efficiëntie willen optimaliseren en hun hernieuwbare energieën wensen te integreren'. (AVE)