In een speech op de gala-avond van de Koning Boudewijnstichting in Gent sprak prins Laurent tot twee keer toe over "onze twee kleine talentjes". Maar prins Laurent en prinses Claire hebben drie kinderen: één dochter Louise en twee zonen Nicolas en Aymeric.

Daarna corrigeerde de prins zichzelf. "Drie kinderen eigenlijk", voegde hij er met de glimlach aan toe. Prinses Claire die naast haar man stond, kon er -net zoals het aanwezige publiek- om lachen.

Agendaprobleem

Koning Filip en koningin Mathilde konden uitzonderlijk niet op de gala-avond aanwezig zijn door een agendaprobleem. Daarom moesten prins Laurent en prinses Claire hen vervangen, wat blijkbaar de nodige stress met zich meebracht. (AVE)

In een speech op de gala-avond van de Koning Boudewijnstichting in Gent sprak prins Laurent tot twee keer toe over "onze twee kleine talentjes". Maar prins Laurent en prinses Claire hebben drie kinderen: één dochter Louise en twee zonen Nicolas en Aymeric. Daarna corrigeerde de prins zichzelf. "Drie kinderen eigenlijk", voegde hij er met de glimlach aan toe. Prinses Claire die naast haar man stond, kon er -net zoals het aanwezige publiek- om lachen. Koning Filip en koningin Mathilde konden uitzonderlijk niet op de gala-avond aanwezig zijn door een agendaprobleem. Daarom moesten prins Laurent en prinses Claire hen vervangen, wat blijkbaar de nodige stress met zich meebracht. (AVE)