Prins Laurent wordt niet meer uitgenodigd voor officiële activiteiten en zijn naam is geschrapt uit de agenda op de website van het hof. Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

Het is niet de eerste keer dat de koning een banvloek uitspreekt over zijn jongste zoon. Vier jaar geleden was Laurent een half jaar lang niet meer welkom op het paleis na het marineproces in Hasselt.

Ook dit keer is de naam van Laurent geschrapt uit alle activiteiten van de koninklijke familie. Prinses Claire en de kinderen zijn wel nog welkom op het paleis. (EE)

Prins Laurent wordt niet meer uitgenodigd voor officiële activiteiten en zijn naam is geschrapt uit de agenda op de website van het hof. Dat schrijft Het Laatste Nieuws. Het is niet de eerste keer dat de koning een banvloek uitspreekt over zijn jongste zoon. Vier jaar geleden was Laurent een half jaar lang niet meer welkom op het paleis na het marineproces in Hasselt. Ook dit keer is de naam van Laurent geschrapt uit alle activiteiten van de koninklijke familie. Prinses Claire en de kinderen zijn wel nog welkom op het paleis. (EE)