Prins Laurent lijkt minder happig dan zijn zus om te spreken over een vermindering van de dotaties. Aan de kranten van Sudpresse liet Laurent optekenen: "Als mijn zus zich dat kan permitteren, ben ik heel blij voor haar".

Terwijl zijn zus Astrid bereid is een debat aan te gaan rond haar dotatie en een eventuele schrapping te aanvaarden, is er aan de kant van haar broer veel minder bereidwilligheid. Al zegt hij het niet met zoveel woorden.

"Weet je, ik ben niet het type dat snel jaloers is op mensen die wél de financiële middelen hebben." Meer wilde hij ook niet kwijt. "Ik denk dat ik heel duidelijk ben geweest." Daarmee bedoelt Laurent volgens de krant dat hij wellicht nooit afstand zou doen van zijn dotatie en dat hij elke eurocent nodig heeft om te kunnen leven. Het 'enfant terrible' van de koninklijke familie ontvangt jaarlijks 300.000 euro. (Belga/EE)

Prins Laurent lijkt minder happig dan zijn zus om te spreken over een vermindering van de dotaties. Aan de kranten van Sudpresse liet Laurent optekenen: "Als mijn zus zich dat kan permitteren, ben ik heel blij voor haar". Terwijl zijn zus Astrid bereid is een debat aan te gaan rond haar dotatie en een eventuele schrapping te aanvaarden, is er aan de kant van haar broer veel minder bereidwilligheid. Al zegt hij het niet met zoveel woorden. "Weet je, ik ben niet het type dat snel jaloers is op mensen die wél de financiële middelen hebben." Meer wilde hij ook niet kwijt. "Ik denk dat ik heel duidelijk ben geweest." Daarmee bedoelt Laurent volgens de krant dat hij wellicht nooit afstand zou doen van zijn dotatie en dat hij elke eurocent nodig heeft om te kunnen leven. Het 'enfant terrible' van de koninklijke familie ontvangt jaarlijks 300.000 euro. (Belga/EE)