Tijdens de feestelijkheden die georganiseerd werden naar aanleiding van de Koningsdag, werd de prins aan de voet van de Kathedraal van Sint-Michiel en Sint-Goedele aangesproken door journalist Christian Laporte van La Libre Belgique. Toen de journalist aan de prins vroeg of hij het goed stelde, antwoordde die: "non pas avec vous!" (neen, niet met u erbij).

Later op de dag, na het nemen van de familiefoto tijdens de ceremonie in het federaal parlement, beschuldigde de prins Christian Laporte van het verspreiden van "valse informatie om hem te schaden", zo zegt de journalist. (Belga)

Tijdens de feestelijkheden die georganiseerd werden naar aanleiding van de Koningsdag, werd de prins aan de voet van de Kathedraal van Sint-Michiel en Sint-Goedele aangesproken door journalist Christian Laporte van La Libre Belgique. Toen de journalist aan de prins vroeg of hij het goed stelde, antwoordde die: "non pas avec vous!" (neen, niet met u erbij). Later op de dag, na het nemen van de familiefoto tijdens de ceremonie in het federaal parlement, beschuldigde de prins Christian Laporte van het verspreiden van "valse informatie om hem te schaden", zo zegt de journalist. (Belga)