In de krant De Morgen bevestigt de Brusselse substituut Jean-Marc Meilleur dat het parket een onderzoek gestart is tegen de man. Meer info wil hij niet kwijt.

"De politie heeft zeer goed werk geleverd", houdt ook paleiswoordvoerder Bruno Nève de Mevergnies zijn commentaar beperkt.

Verdachte geïnterneerd

Volgens De Morgen zouden de naar verluidt erg gedetailleerde bedreigingen aan de prins via mail verstuurd zijn, net voor hij een bezoek bracht aan Ieper. Het dreigingsniveau is daarop prompt verhoogd tot niveau drie. Filip kreeg extra beveiliging, paste zijn parcours aan en vertrok meteen na het officiële gedeelte.

Nog volgens de krant zou de verdachte intussen geïnterneerd zijn. Er zou ook een psychiatrische expertise gevraagd zijn door het parket. (Belga/TV)

In de krant De Morgen bevestigt de Brusselse substituut Jean-Marc Meilleur dat het parket een onderzoek gestart is tegen de man. Meer info wil hij niet kwijt. "De politie heeft zeer goed werk geleverd", houdt ook paleiswoordvoerder Bruno Nève de Mevergnies zijn commentaar beperkt.Verdachte geïnterneerd Volgens De Morgen zouden de naar verluidt erg gedetailleerde bedreigingen aan de prins via mail verstuurd zijn, net voor hij een bezoek bracht aan Ieper. Het dreigingsniveau is daarop prompt verhoogd tot niveau drie. Filip kreeg extra beveiliging, paste zijn parcours aan en vertrok meteen na het officiële gedeelte. Nog volgens de krant zou de verdachte intussen geïnterneerd zijn. Er zou ook een psychiatrische expertise gevraagd zijn door het parket. (Belga/TV)