Het debat werd geleid door een moderator die evenmin een woord sprak. Doventolken maakten het gesprek verstaanbaar voor horenden. Onder de ruim honderd aanwezigen waren ook verschillende mensen met een auditieve beperking.

Niet perfect

Van Braeckevelt, die opgroeide met ouders en een zus die doof zijn, vroeg het publiek bij aanvang om begrip. "Mijn gebarentaal is niet perfect, als jullie me niet begrijpen of ik naar een woord moet zoeken, vergeef me", zei ze.

De voorzitter van Jong Groen Gent wilde niet alleen met Stevens in debat om de twee werelden samen te brengen, maar vooral om de toekomstvisie van Stevens op Gent kennen, omdat zij als enige N-VA'er zes jaar lang in de gemeenteraad zetelde. Het debat draaide onder meer rond mobiliteit, wonen, welzijn, onderwijs, kinderopvang. (Belga/TV)

Het debat werd geleid door een moderator die evenmin een woord sprak. Doventolken maakten het gesprek verstaanbaar voor horenden. Onder de ruim honderd aanwezigen waren ook verschillende mensen met een auditieve beperking.Niet perfect Van Braeckevelt, die opgroeide met ouders en een zus die doof zijn, vroeg het publiek bij aanvang om begrip. "Mijn gebarentaal is niet perfect, als jullie me niet begrijpen of ik naar een woord moet zoeken, vergeef me", zei ze. De voorzitter van Jong Groen Gent wilde niet alleen met Stevens in debat om de twee werelden samen te brengen, maar vooral om de toekomstvisie van Stevens op Gent kennen, omdat zij als enige N-VA'er zes jaar lang in de gemeenteraad zetelde. Het debat draaide onder meer rond mobiliteit, wonen, welzijn, onderwijs, kinderopvang. (Belga/TV)