Staatssecretaris voor Buitenlandse Handel Pieter De Crem (CD&V) zal de koning vergezellen tijdens de rest van zijn staatsbezoek aan Japan. Dat werd dinsdag vernomen op het kabinet van premier Charles Michel.

"De eerste minister heeft staatssecretaris De Crem gevraagd de koning te vergezellen tijdens het staatsbezoek aan Japan en de staatssecretaris is op die vraag ingegaan", aldus het kabinet van de premier. Normaal gezien had minister van Buitenlandse Zaken Didier Reynders naar Japan moeten afreizen, maar de aanslepende begrotingsonderhandelingen verhinderden de MR-vicepremier richting het Verre Oosten af te reizen. Staatssecretaris De Crem zal zijn plaats innemen. (Belga/TE)

Staatssecretaris voor Buitenlandse Handel Pieter De Crem (CD&V) zal de koning vergezellen tijdens de rest van zijn staatsbezoek aan Japan. Dat werd dinsdag vernomen op het kabinet van premier Charles Michel. "De eerste minister heeft staatssecretaris De Crem gevraagd de koning te vergezellen tijdens het staatsbezoek aan Japan en de staatssecretaris is op die vraag ingegaan", aldus het kabinet van de premier. Normaal gezien had minister van Buitenlandse Zaken Didier Reynders naar Japan moeten afreizen, maar de aanslepende begrotingsonderhandelingen verhinderden de MR-vicepremier richting het Verre Oosten af te reizen. Staatssecretaris De Crem zal zijn plaats innemen. (Belga/TE)