Premier Charles Michel heeft opnieuw een oproep gelanceerd tot sociale rust en vrede. Hij deed dat naar aanleiding van de algemene staking die het ACOD op 22 april organiseert. De premier is ervan overtuigd dat sociale rust een belangrijke sleutel is om de economie te versterken en om jobs te creëren en te behouden.

Sociaal model veiligstellen

Het is niet de eerste keer dat de regering een oproep lanceert om de sociale vrede te bewaren. De premier herhaalde na afloop van de ministerraad ook dat zijn ploeg werkt om het regeerakkoord uit te voeren en "de noodzakelijke hervormingen" te beslissen. Die zijn volgens hem nodig om de jobcreatie te ondersteunen, wat dan weer de garantie moet bieden om ons sociaal model veilig te stellen. (Belga/WB)

Premier Charles Michel heeft opnieuw een oproep gelanceerd tot sociale rust en vrede. Hij deed dat naar aanleiding van de algemene staking die het ACOD op 22 april organiseert. De premier is ervan overtuigd dat sociale rust een belangrijke sleutel is om de economie te versterken en om jobs te creëren en te behouden.Het is niet de eerste keer dat de regering een oproep lanceert om de sociale vrede te bewaren. De premier herhaalde na afloop van de ministerraad ook dat zijn ploeg werkt om het regeerakkoord uit te voeren en "de noodzakelijke hervormingen" te beslissen. Die zijn volgens hem nodig om de jobcreatie te ondersteunen, wat dan weer de garantie moet bieden om ons sociaal model veilig te stellen. (Belga/WB)