In een opiniestuk in De Morgen stelde econoom Ivan Van de Cloot van denktank Itinera zich de vraag of politici wel op vakantie moeten gaan als het huis in brand staat. Het stuk schoot in het verkeerde keelgat bij eerste minister Yves Leterme (twitternaam @YLeterme)..

'Gebruik van het woord 'denktank' moet gereglementeerd. Spontane gedachte na lezen onzin van VdCloot.' twitterde Leterme.

De Verdwenen Tweet van Leterme
Hij kreeg al snel spijt van zijn beledigende tweet, want hij haalde hem offline. De premier kon niet verhinderen dat zijn bericht een hit werd op Twitter en dat het vaak werd geretweet. Ook een screenshot van 'De Verdwenen Tweet van Leterme' doet het goed.

Flaters
Het is niet de eerste keer dat Leterme flatert op Twitter. Tijdens een bezoek aan Congo stuurt hij een tweet, bedoeld als privébericht ongewild naar al zijn volgers:"Not at all. Want to learn to know you. You to?" (sic). Een herhaling van de flater werd bijna even genant: Missch klopt het dan niet. Maar dat vertel je me zondagav he ? Werkte je bij Adecco ? / Als ik teveel vraag, zeg maar. Wil je nt stalken...". (EE)

In een opiniestuk in De Morgen stelde econoom Ivan Van de Cloot van denktank Itinera zich de vraag of politici wel op vakantie moeten gaan als het huis in brand staat. Het stuk schoot in het verkeerde keelgat bij eerste minister Yves Leterme (twitternaam @YLeterme).. 'Gebruik van het woord 'denktank' moet gereglementeerd. Spontane gedachte na lezen onzin van VdCloot.' twitterde Leterme.De Verdwenen Tweet van Leterme Hij kreeg al snel spijt van zijn beledigende tweet, want hij haalde hem offline. De premier kon niet verhinderen dat zijn bericht een hit werd op Twitter en dat het vaak werd geretweet. Ook een screenshot van 'De Verdwenen Tweet van Leterme' doet het goed.Flaters Het is niet de eerste keer dat Leterme flatert op Twitter. Tijdens een bezoek aan Congo stuurt hij een tweet, bedoeld als privébericht ongewild naar al zijn volgers:"Not at all. Want to learn to know you. You to?" (sic). Een herhaling van de flater werd bijna even genant: Missch klopt het dan niet. Maar dat vertel je me zondagav he ? Werkte je bij Adecco ? / Als ik teveel vraag, zeg maar. Wil je nt stalken...". (EE)