Dat schrijven de kranten van Mediahuis.

Hasna Aïtboulahcen (wordt ook geschreven als Hasna Aït Boulahcen) was volgens nog onbevestigde politiebronnen de nicht van Abdelhamid Abaaoud, het vermoedelijke brein achter de aanslagen in Parijs. Ze verbleef samen met hem in een appartement in de Noord-Parijse buurt Saint-Denis toen de politie woensdag een aanval inzette.

Aïtboulahcen blies haar bomgordel op, terwijl Abaaoud even later door politiekogels om het leven kwam.

In Maasmechelen woonde volgens de kranten van Mediahuis een familielid van Aïtboulahcen. "Hij is onvindbaar, spoorloos. We vrezen dat hij grootse plannen heeft en wraak wil voor de dood van de kamikaze in Parijs", aldus een "betrouwbare bron" in de kranten.

Het federaal parket leidt de speurtocht. Tot dusver is er geen spoor van hem of zijn auto.

(Belga/RR)

Dat schrijven de kranten van Mediahuis.Hasna Aïtboulahcen (wordt ook geschreven als Hasna Aït Boulahcen) was volgens nog onbevestigde politiebronnen de nicht van Abdelhamid Abaaoud, het vermoedelijke brein achter de aanslagen in Parijs. Ze verbleef samen met hem in een appartement in de Noord-Parijse buurt Saint-Denis toen de politie woensdag een aanval inzette. Aïtboulahcen blies haar bomgordel op, terwijl Abaaoud even later door politiekogels om het leven kwam. In Maasmechelen woonde volgens de kranten van Mediahuis een familielid van Aïtboulahcen. "Hij is onvindbaar, spoorloos. We vrezen dat hij grootse plannen heeft en wraak wil voor de dood van de kamikaze in Parijs", aldus een "betrouwbare bron" in de kranten.Het federaal parket leidt de speurtocht. Tot dusver is er geen spoor van hem of zijn auto.(Belga/RR)