Tijdens een gecoördineerde politie-actie tegen het niet-handenvrij gebruik van de gsm achter het stuur zijn er in Limburg op een maand tijd 1.325 overtredingen vastgesteld. In 1.309 gevallen werd een boete uitgeschreven via de onmiddellijke inningen, terwijl er ook 16 pv's werden opgesteld die aan het parket zijn overgemaakt.

Motorrijders

Het Limburgse provinciebestuur is inmiddels gestart met een volgende themacampagne. Nog tot 15 mei houden de politiediensten het rijgedrag van de motorrijders extra in de gaten. Naast de controles op asociale manoeuvres zullen de motorrijders ook aan de kant worden gezet om hun inschrijvings- en verzekeringsbewijs te tonen. (Belga/EE)

Tijdens een gecoördineerde politie-actie tegen het niet-handenvrij gebruik van de gsm achter het stuur zijn er in Limburg op een maand tijd 1.325 overtredingen vastgesteld. In 1.309 gevallen werd een boete uitgeschreven via de onmiddellijke inningen, terwijl er ook 16 pv's werden opgesteld die aan het parket zijn overgemaakt. Motorrijders Het Limburgse provinciebestuur is inmiddels gestart met een volgende themacampagne. Nog tot 15 mei houden de politiediensten het rijgedrag van de motorrijders extra in de gaten. Naast de controles op asociale manoeuvres zullen de motorrijders ook aan de kant worden gezet om hun inschrijvings- en verzekeringsbewijs te tonen. (Belga/EE)