De politie heeft twee mannen opgepakt die ervan verdacht worden dat ze agenten hebben verwond bij incidenten tijdens de nationale betoging donderdag 6 november. Een van hen verwondde vier agenten. De tweede, die een gerechtelijk verleden heeft, verwondde vijf politiemannen. Het parket heeft zijn aanhouding gevraagd.

Bij de schermutselingen donderdag raakten 41 agenten van de politiezone Brussel-Elsene gewond. Twee van de daders zijn al geïdentificeerd. De politie is nog op zoek naar de rest van hen op de camerabeelden. Bij de incidenten werden tien voertuigen in brand gestoken en werd een zestigtal wagens beschadigd. Ondertussen zamelen crowdfunders massaal geld in voor een van de uitgebrande auto's. (Belga/WB)

De politie heeft twee mannen opgepakt die ervan verdacht worden dat ze agenten hebben verwond bij incidenten tijdens de nationale betoging donderdag 6 november. Een van hen verwondde vier agenten. De tweede, die een gerechtelijk verleden heeft, verwondde vijf politiemannen. Het parket heeft zijn aanhouding gevraagd.Bij de schermutselingen donderdag raakten 41 agenten van de politiezone Brussel-Elsene gewond. Twee van de daders zijn al geïdentificeerd. De politie is nog op zoek naar de rest van hen op de camerabeelden. Bij de incidenten werden tien voertuigen in brand gestoken en werd een zestigtal wagens beschadigd. Ondertussen zamelen crowdfunders massaal geld in voor een van de uitgebrande auto's. (Belga/WB)