'Als u over beeldmateriaal beschikt betreffende de incidenten op en rond het Muntplein, dan mag dit overgemaakt worden via het volgende adres zpz.polbru.info@police.belgium.eu ter identificatie van de daders', luidt het woensdagavond op Twitter.

Bij de rellen vielen twee lichtgewonden en werd er aanzienlijke materiële schade aangericht. Er werden 31 personen opgepakt. Bij hen was ook de Franse social media-ster Vargasss92, bekend van optredens op YouTube en die duizenden volgers heeft op Snapchat en Instagram. Hij lag aan de basis van de bijeenkomst van de relschoppers.

'Als u over beeldmateriaal beschikt betreffende de incidenten op en rond het Muntplein, dan mag dit overgemaakt worden via het volgende adres zpz.polbru.info@police.belgium.eu ter identificatie van de daders', luidt het woensdagavond op Twitter.Bij de rellen vielen twee lichtgewonden en werd er aanzienlijke materiële schade aangericht. Er werden 31 personen opgepakt. Bij hen was ook de Franse social media-ster Vargasss92, bekend van optredens op YouTube en die duizenden volgers heeft op Snapchat en Instagram. Hij lag aan de basis van de bijeenkomst van de relschoppers.