En hij geeft toe dat heel wat bedenkelijke ideeën bij hem zijn ontsproten. "Maar omdat die concepten nadien praktisch altijd met Jo Lernout en een aantal andere mensen uit het bedrijf, waaronder ook adviseurs, werden besproken, zijn dit concepten geworden van zeer veel personen. "

In zijn boek "Priester, muzikant, Piloot" beschrijft Hauspie ook hoe hij reeds tot bekentenissen overging bij het gerecht in 2004. Het is in dat licht moeilijk te begrijpen dat iedereen in het Hof van Beroep in Gent van zijn stoel viel toen Hauspie enkele jaren later op het proces schuld bekende. Pol Hauspie meent dat die bekentenis wel degelijk in het gerechtelijk dossier zat.

Bekijk hier de volledige aflevering

En hij geeft toe dat heel wat bedenkelijke ideeën bij hem zijn ontsproten. "Maar omdat die concepten nadien praktisch altijd met Jo Lernout en een aantal andere mensen uit het bedrijf, waaronder ook adviseurs, werden besproken, zijn dit concepten geworden van zeer veel personen. " In zijn boek "Priester, muzikant, Piloot" beschrijft Hauspie ook hoe hij reeds tot bekentenissen overging bij het gerecht in 2004. Het is in dat licht moeilijk te begrijpen dat iedereen in het Hof van Beroep in Gent van zijn stoel viel toen Hauspie enkele jaren later op het proces schuld bekende. Pol Hauspie meent dat die bekentenis wel degelijk in het gerechtelijk dossier zat. Bekijk hier de volledige aflevering