Uit voorzorg wordt er een steunbalk geplaatst en wordt één rijstrook in de richting van Meiser gesloten.

De Montgomerytunnel richting Meiser is een van de vijf tunnels die zorgvuldig opgevolgd wordt. Bij de voorbereiding van een bovengronds diepgaander onderzoek dat aan het einde van de week uitgevoerd wordt, werden er stofdeeltjes op de rijweg gevonden. Dat kan betekenen dat de plafondtegels van de Montgomerytunnel mogelijk bewegen.

In afwachting van de onderzoeksresultaten heeft Brussel Mobiliteit beslist om als voorzorgsmaatregel een steunbalk in de zone te plaatsen. Daardoor wordt het verkeer in de Montgomerytunnel richting Meiser vanaf vrijdagochtend beperkt tot één enkele rijstrook.

Brussel Mobiliteit laat weten dat het alles in het werk stelt om het rijvak zo snel mogelijk te heropenen. Dat is afhankelijk van de onderzoeksresultaten en de eventuele stabilisatiemaatregelen die aanbevolen worden door de experts. (Belga/TE)

Uit voorzorg wordt er een steunbalk geplaatst en wordt één rijstrook in de richting van Meiser gesloten.De Montgomerytunnel richting Meiser is een van de vijf tunnels die zorgvuldig opgevolgd wordt. Bij de voorbereiding van een bovengronds diepgaander onderzoek dat aan het einde van de week uitgevoerd wordt, werden er stofdeeltjes op de rijweg gevonden. Dat kan betekenen dat de plafondtegels van de Montgomerytunnel mogelijk bewegen. In afwachting van de onderzoeksresultaten heeft Brussel Mobiliteit beslist om als voorzorgsmaatregel een steunbalk in de zone te plaatsen. Daardoor wordt het verkeer in de Montgomerytunnel richting Meiser vanaf vrijdagochtend beperkt tot één enkele rijstrook. Brussel Mobiliteit laat weten dat het alles in het werk stelt om het rijvak zo snel mogelijk te heropenen. Dat is afhankelijk van de onderzoeksresultaten en de eventuele stabilisatiemaatregelen die aanbevolen worden door de experts. (Belga/TE)