De N-VA ziet in het peilingresultaat "een duidelijk signaal dat Vlamingen echt verandering willen". Dat staat te lezen op de website van de partij. "De Franstalige partijen moeten dan ook beseffen dat ze in voldoende mate moeten tegemoet komen aan de Vlaamse verzuchtingen," zeggen de Vlaams-nationalisten.

In de driemaandelijkse peiling van de VRT en De Standaard boekt de N-VA ruim 5% winst in vergelijking met de verkiezingen van een jaar geleden. De partij blijft daarmee veruit de grootste partij.

"Hoewel peilingen gerelativeerd dienen te worden, is de peiling toch een duidelijk signaal dat de Vlamingen echt verandering willen. De Vlaamse kiezers willen grote hervormingen, zowel communautair en sociaal-economisch als op het vlak van migratie en justitie", zegt de N-VA. "De peiling bewijst ook dat de Vlamingen zich niet laten ontmoedigen door de lange duur van de onderhandeling. (Belga)

De N-VA ziet in het peilingresultaat "een duidelijk signaal dat Vlamingen echt verandering willen". Dat staat te lezen op de website van de partij. "De Franstalige partijen moeten dan ook beseffen dat ze in voldoende mate moeten tegemoet komen aan de Vlaamse verzuchtingen," zeggen de Vlaams-nationalisten. In de driemaandelijkse peiling van de VRT en De Standaard boekt de N-VA ruim 5% winst in vergelijking met de verkiezingen van een jaar geleden. De partij blijft daarmee veruit de grootste partij. "Hoewel peilingen gerelativeerd dienen te worden, is de peiling toch een duidelijk signaal dat de Vlamingen echt verandering willen. De Vlaamse kiezers willen grote hervormingen, zowel communautair en sociaal-economisch als op het vlak van migratie en justitie", zegt de N-VA. "De peiling bewijst ook dat de Vlamingen zich niet laten ontmoedigen door de lange duur van de onderhandeling. (Belga)