Kris Peeters is vandaag vicepremier en minister van Werk, Economie en Consumenten, belast met Buitenlandse Handel in de regering Michel. Maar, zo belooft hij in de open brief, die functies legt hij neer indien hij in het Antwerps bestuur stapt.

'Als ik verantwoordelijkheid opneem in het beleid van deze stad, zal ik al mijn andere functies neerleggen. Een wereldstad bestuur je niet halftime: daar steek je al je tijd in', klinkt het in de brief. Dat is een duidelijke sneer richting huidig burgemeester Bart De Wever , hij is naast burgervader namelijk ook partijvoorzitter en Kamerlid.

Kris Peeters is vandaag vicepremier en minister van Werk, Economie en Consumenten, belast met Buitenlandse Handel in de regering Michel. Maar, zo belooft hij in de open brief, die functies legt hij neer indien hij in het Antwerps bestuur stapt.'Als ik verantwoordelijkheid opneem in het beleid van deze stad, zal ik al mijn andere functies neerleggen. Een wereldstad bestuur je niet halftime: daar steek je al je tijd in', klinkt het in de brief. Dat is een duidelijke sneer richting huidig burgemeester Bart De Wever , hij is naast burgervader namelijk ook partijvoorzitter en Kamerlid.