Een verlengd mandaat als minister-president ziet hij wel zitten, zo gaf hij in Villa Politica toe. "Ik zal in 2014 de resultaten van de Vlaamse regering verdedigen en zal er alles doen voor een nieuwe ambtstermijn als minister president, op voorwaarde dat mijn partij dat ziet zitten en afhankelijk van het resultaat", aldus Peeters.

Peeters herhaalde ook dat hij zich stoort aan de heisa rond de mail- en andere incidenten in de schoot van zijn regering. Volgens Peeters is rond die incidenten een "perceptie" gecreëerd die niet overeenstemt met de realiteit. "Dat is niet de essentie van waar de Vlaamse regering mee bezig. Die perceptie is heel triestig en ik hoop dat we daar nu voorgoed van af zijn", aldus Peeters. (Belga/RDM)

Een verlengd mandaat als minister-president ziet hij wel zitten, zo gaf hij in Villa Politica toe. "Ik zal in 2014 de resultaten van de Vlaamse regering verdedigen en zal er alles doen voor een nieuwe ambtstermijn als minister president, op voorwaarde dat mijn partij dat ziet zitten en afhankelijk van het resultaat", aldus Peeters. Peeters herhaalde ook dat hij zich stoort aan de heisa rond de mail- en andere incidenten in de schoot van zijn regering. Volgens Peeters is rond die incidenten een "perceptie" gecreëerd die niet overeenstemt met de realiteit. "Dat is niet de essentie van waar de Vlaamse regering mee bezig. Die perceptie is heel triestig en ik hoop dat we daar nu voorgoed van af zijn", aldus Peeters. (Belga/RDM)