De partijraad van de N-VA heeft alle lijsten goedgekeurd waarmee het naar de verkiezingen van 13 juni gaat. Naast Geert Bourgeois en Siegfried Bracke zijn de lijsttrekkers voor de Kamer Jan Jambon, Ben Weyts, Theo Francken en Frieda Brepoels.

Partijvoorzitter Bart De Wever trekt zoals bekend de Senaatslijst. Op de plaatsen twee en drie staan Helga Stevens en Louis Ide. Daarna volgen Lieve Maes, Danny Pieters en Kim Geybels. Lijstduwer is Vlaams minister Philippe Muyters.

Ook alle N-VA-lijsttrekkers voor de Kamer zijn nu bekend. Kamerlid Jan Jambon trekt in Antwerpen, Ben Weyts in Brussel-Halle-Vilvoorde, Theo Francken in Leuven en Frieda Brepoels in Limburg.

Dat Geert Bourgeois en Siegfried Bracke de lijsten in respectievelijk West- en Oost-Vlaanderen trekken, was al bekend.

De partijraad van de N-VA heeft alle lijsten goedgekeurd waarmee het naar de verkiezingen van 13 juni gaat. Naast Geert Bourgeois en Siegfried Bracke zijn de lijsttrekkers voor de Kamer Jan Jambon, Ben Weyts, Theo Francken en Frieda Brepoels.Partijvoorzitter Bart De Wever trekt zoals bekend de Senaatslijst. Op de plaatsen twee en drie staan Helga Stevens en Louis Ide. Daarna volgen Lieve Maes, Danny Pieters en Kim Geybels. Lijstduwer is Vlaams minister Philippe Muyters.Ook alle N-VA-lijsttrekkers voor de Kamer zijn nu bekend. Kamerlid Jan Jambon trekt in Antwerpen, Ben Weyts in Brussel-Halle-Vilvoorde, Theo Francken in Leuven en Frieda Brepoels in Limburg. Dat Geert Bourgeois en Siegfried Bracke de lijsten in respectievelijk West- en Oost-Vlaanderen trekken, was al bekend.