Jaarlijks krijgt elk lid van het Vlaams parlement een vast bedrag van 1.750 euro dat het mag besteden aan kantoorartikelen, papierwaren of een gsm. "Nieuw is nu dat de parlementsleden dat bedrag nu ook zullen kunnen gebruiken voor een iPad," zegt Dirk Nuyts, woordvoerder van het parlement.

Kiezen

"De parlementsleden zullen zelf kunnen kiezen welk type ze willen. Wie een iPad bestelt, zal die in de loop van juni krijgen", aldus Nuyts. Er is wel een maximum van 2 iPads per legislatuur voorzien.

Volgens Nuyts is het initiatief er gekomen op vraag van een aantal parlementsleden. De maatregel past volgens hem in de "verdere digitalisering van het Vlaams parlement". (Belga/EE)

Jaarlijks krijgt elk lid van het Vlaams parlement een vast bedrag van 1.750 euro dat het mag besteden aan kantoorartikelen, papierwaren of een gsm. "Nieuw is nu dat de parlementsleden dat bedrag nu ook zullen kunnen gebruiken voor een iPad," zegt Dirk Nuyts, woordvoerder van het parlement. Kiezen "De parlementsleden zullen zelf kunnen kiezen welk type ze willen. Wie een iPad bestelt, zal die in de loop van juni krijgen", aldus Nuyts. Er is wel een maximum van 2 iPads per legislatuur voorzien. Volgens Nuyts is het initiatief er gekomen op vraag van een aantal parlementsleden. De maatregel past volgens hem in de "verdere digitalisering van het Vlaams parlement". (Belga/EE)