Dat is heeft het persbureau Belga uit goede bron vernomen. De voormalige burgemeester wordt ervan verdacht op ongeoorloofde wijze opdrachten te hebben doorgespeeld aan het advocatenkantoor Bossard, dat met zijn zoon samenwerkt.

De zaak werd aan de kaak gesteld door de stedelijke ontvanger die in 2011 weigerde de honoraria van Bossard uit te betalen. Hij twijfelde aan de rechtmatigheid van de contracten en bracht het parket op de hoogte.

De raadkamer zal zich binnenkort uitspreken over het verzoek van het parket. Jean-Jacques Viseur heeft zich inmiddels uit de politiek teruggetrokken om gezondheidsredenen. (Belga/TV)

Dat is heeft het persbureau Belga uit goede bron vernomen. De voormalige burgemeester wordt ervan verdacht op ongeoorloofde wijze opdrachten te hebben doorgespeeld aan het advocatenkantoor Bossard, dat met zijn zoon samenwerkt. De zaak werd aan de kaak gesteld door de stedelijke ontvanger die in 2011 weigerde de honoraria van Bossard uit te betalen. Hij twijfelde aan de rechtmatigheid van de contracten en bracht het parket op de hoogte. De raadkamer zal zich binnenkort uitspreken over het verzoek van het parket. Jean-Jacques Viseur heeft zich inmiddels uit de politiek teruggetrokken om gezondheidsredenen. (Belga/TV)