Om het mysterie van Ronald Janssen' vierde slachtoffer te ontrafelen, roept het parket van Hasselt de hulp van de bevolking in. Het VTM-programma Telefacts Crime zal maandagavond een reconstructie uitzenden van een politiecontrole in de zomer van 2007 in Bütgenbach.
Janssen beweert dat hij toen in de Oostkantons met een lijk rondreed. Daarbij botste hij op een politiecontrole, maar hij mocht beschikken. Onderzoek bevestigt zijn verhaal, schrijft De Morgen.

Maar de speurders slagen er niet in om een onopgelost dossier te linken aan zijn vierde slachtoffer. Daarom haalden ze Janssen vorige week uit zijn cel in Hasselt en brachten hem over naar Bütgenbach voor een reconstructie.

Op basis daarvan maakte het parket met Telefacts Crime nog een reconstructie van die bewuste zomeravond.

Vierde slachtoffer

Na zijn arrestatie wegens de moord op zijn buurmeisje Shana Appeltans (18) en haar vriend Kevin Paulus (21) begin dit jaar biechtte de man uit Loksbergen snel een derde moord op. Namelijk die op de 18-jarige Annick van Uytsel uit Diest.

Maar hij sprak ook nog over een ander slachtoffer dat het parket dus wil vinden via de hulp van de bevolking.

Om het mysterie van Ronald Janssen' vierde slachtoffer te ontrafelen, roept het parket van Hasselt de hulp van de bevolking in. Het VTM-programma Telefacts Crime zal maandagavond een reconstructie uitzenden van een politiecontrole in de zomer van 2007 in Bütgenbach. Janssen beweert dat hij toen in de Oostkantons met een lijk rondreed. Daarbij botste hij op een politiecontrole, maar hij mocht beschikken. Onderzoek bevestigt zijn verhaal, schrijft De Morgen. Maar de speurders slagen er niet in om een onopgelost dossier te linken aan zijn vierde slachtoffer. Daarom haalden ze Janssen vorige week uit zijn cel in Hasselt en brachten hem over naar Bütgenbach voor een reconstructie. Op basis daarvan maakte het parket met Telefacts Crime nog een reconstructie van die bewuste zomeravond. Vierde slachtoffer Na zijn arrestatie wegens de moord op zijn buurmeisje Shana Appeltans (18) en haar vriend Kevin Paulus (21) begin dit jaar biechtte de man uit Loksbergen snel een derde moord op. Namelijk die op de 18-jarige Annick van Uytsel uit Diest. Maar hij sprak ook nog over een ander slachtoffer dat het parket dus wil vinden via de hulp van de bevolking.