"Het hoofd is geïdentificeerd waardoor met 100 procent zekerheid kan gesteld worden dat de vermiste vrouw dood is teruggevonden", klinkt het bij parketwoordvoerster Karlien Ververken.

Maandagochtend startte de zoekactie naar de 42-jarige vrouw, die al sinds 8 februari vermist was, opnieuw. In de Heulebeek bouwde de Civiele Bescherming een dam. Samen met een pomp moest de dam het waterpeil in de beek doen zakken. Daarna begaven duikers zich in het water. Ze diepten een verdacht pakket op waarin onder meer het hoofd van de vrouw is gevonden.

Zaterdag werd in een vijver in een parkje in het centrum van de deelgemeente van Wevelgem al een stuk bovenbeen gevonden.

"Het hoofd is geïdentificeerd waardoor met 100 procent zekerheid kan gesteld worden dat de vermiste vrouw dood is teruggevonden", klinkt het bij parketwoordvoerster Karlien Ververken. Maandagochtend startte de zoekactie naar de 42-jarige vrouw, die al sinds 8 februari vermist was, opnieuw. In de Heulebeek bouwde de Civiele Bescherming een dam. Samen met een pomp moest de dam het waterpeil in de beek doen zakken. Daarna begaven duikers zich in het water. Ze diepten een verdacht pakket op waarin onder meer het hoofd van de vrouw is gevonden. Zaterdag werd in een vijver in een parkje in het centrum van de deelgemeente van Wevelgem al een stuk bovenbeen gevonden.