Volgens de Britse krant the Guardian zit achter de stap een strategie om het kantorennetwerk van Mossack Fonseca te consolideren.

Een consortium van internationale media waaronder voor België De Tijd, Knack, MO* en Le Soir, berichtten begin april onder de naam Panama Papers over het bestaan van tienduizenden schermvennootschappen, waarin politici, prominenten en sporters uit de hele wereld hun vermogen zouden hebben geparkeerd.

De onthullingen waren mogelijk door het lekken van een grote verzameling vertrouwelijke documenten van het vanuit Panama opererende Mossack Fonseca.

(Belga)

Volgens de Britse krant the Guardian zit achter de stap een strategie om het kantorennetwerk van Mossack Fonseca te consolideren. Een consortium van internationale media waaronder voor België De Tijd, Knack, MO* en Le Soir, berichtten begin april onder de naam Panama Papers over het bestaan van tienduizenden schermvennootschappen, waarin politici, prominenten en sporters uit de hele wereld hun vermogen zouden hebben geparkeerd. De onthullingen waren mogelijk door het lekken van een grote verzameling vertrouwelijke documenten van het vanuit Panama opererende Mossack Fonseca. (Belga)