Germaine Degueldre verbleef al zes jaar in een rusthuis. De vrouw werd op 26 september 1900 geboren, en was de laatste Belgische die in de 19de eeuw geboren werd. Ze was ook de zesde Belg die ooit de leeftijd van 111 jaar bereikte.

Ondanks haar hoge leeftijd, kwam haar overlijden onverwachts. Ze verkeerde tot op de laatste dag van haar leven in goede gezondheid en nam nog actief deel aan de activiteiten in het rusthuis waar ze verbleef.

Fanny Pardon zou nu de oudste Belgische zijn. Zij werd op 27 mei 1902 in Hoei geboren, en viert dus haar 110de verjaardag. Zij verblijft nu in een rusthuis in Zoutleeuw. (Belga/EE)

Germaine Degueldre verbleef al zes jaar in een rusthuis. De vrouw werd op 26 september 1900 geboren, en was de laatste Belgische die in de 19de eeuw geboren werd. Ze was ook de zesde Belg die ooit de leeftijd van 111 jaar bereikte. Ondanks haar hoge leeftijd, kwam haar overlijden onverwachts. Ze verkeerde tot op de laatste dag van haar leven in goede gezondheid en nam nog actief deel aan de activiteiten in het rusthuis waar ze verbleef. Fanny Pardon zou nu de oudste Belgische zijn. Zij werd op 27 mei 1902 in Hoei geboren, en viert dus haar 110de verjaardag. Zij verblijft nu in een rusthuis in Zoutleeuw. (Belga/EE)