De ouders van de kleine Younes Jratlou zijn dinsdag in verdenking gesteld wegens vrijwillige slagen en verwondingen met de dood van hun zoontje tot gevolg, maar zonder de intentie te doden. Ze werden opgesloten in de gevangenis.

De vierjarige jongen werd een jaar geleden dood in de Leie gevonden. Mohammed Jratlou, de vader van Younes, werd dinsdag door onderzoeksrechter Françoise Van Den Noortgaete verhoord in het justitiepaleis van Doornik. Het verhoor kwam er daags na de huiszoeking van het gerecht bij hem en zijn vrouw.

Van Den Noortgaete werd tijdens het verhoor bijgestaan door de onderzoekers van de federale gerechtelijke politie die zich met het onderzoek bezighouden. Mohamed Jratlou was maandagavond in het kader van de huiszoeking al verhoord door de gerechtelijke politie.

In de loop van dinsdag raakte bekend dat hij en zijn vrouw werden aangehouden. Volgens Van den Noortgaete zijn er voldoende aanwijzigingen om Mohamed en Naïma Jratlou in verdenking te stelllen. De man werd opgesloten in de gevangenis van Doornik, zijn echtgenote in die van Bergen.

De ouders van de kleine Younes Jratlou zijn dinsdag in verdenking gesteld wegens vrijwillige slagen en verwondingen met de dood van hun zoontje tot gevolg, maar zonder de intentie te doden. Ze werden opgesloten in de gevangenis.De vierjarige jongen werd een jaar geleden dood in de Leie gevonden. Mohammed Jratlou, de vader van Younes, werd dinsdag door onderzoeksrechter Françoise Van Den Noortgaete verhoord in het justitiepaleis van Doornik. Het verhoor kwam er daags na de huiszoeking van het gerecht bij hem en zijn vrouw. Van Den Noortgaete werd tijdens het verhoor bijgestaan door de onderzoekers van de federale gerechtelijke politie die zich met het onderzoek bezighouden. Mohamed Jratlou was maandagavond in het kader van de huiszoeking al verhoord door de gerechtelijke politie. In de loop van dinsdag raakte bekend dat hij en zijn vrouw werden aangehouden. Volgens Van den Noortgaete zijn er voldoende aanwijzigingen om Mohamed en Naïma Jratlou in verdenking te stelllen. De man werd opgesloten in de gevangenis van Doornik, zijn echtgenote in die van Bergen.