Dat meldt Het Nieuwsblad.

Volgens de Staatsveiligheid gaat het hier meer dan waarschijnlijk om een poging tot infiltratie in de politiediensten.

"De genaamde Imadeddine B. probeert al maanden op alle mogelijke manieren om in de politiediensten te worden opgenomen. Hij schrijft zich in als kandidaat voor alle openstaande betrekkingen. Telkens werd hij geweigerd."

'Gevaar'

De waarschuwing die de politie verspreidt over de 31-jarige Brusselaar, klinkt bijzonder onheilspellend, aldus Het Nieuwsblad. De man is dan ook een "reëel gevaar" voor de politiediensten. "Hij wordt gelinkt aan radicale kringen. Dat het hier om een poging gaat om in de politiediensten te infiltreren, is meer dan waarschijnlijk. Elke toegang moet hem dan ook tot elke prijs geweigerd worden."

Hoe Imadeddine B. zich precies bij de Staatsveiligheid in de kijker heeft gewerkt en met welke radicale kringen hij contact heeft, wil niemand kwijt, aldus de krant.

(Belga/RR)

Dat meldt Het Nieuwsblad. Volgens de Staatsveiligheid gaat het hier meer dan waarschijnlijk om een poging tot infiltratie in de politiediensten. "De genaamde Imadeddine B. probeert al maanden op alle mogelijke manieren om in de politiediensten te worden opgenomen. Hij schrijft zich in als kandidaat voor alle openstaande betrekkingen. Telkens werd hij geweigerd."De waarschuwing die de politie verspreidt over de 31-jarige Brusselaar, klinkt bijzonder onheilspellend, aldus Het Nieuwsblad. De man is dan ook een "reëel gevaar" voor de politiediensten. "Hij wordt gelinkt aan radicale kringen. Dat het hier om een poging gaat om in de politiediensten te infiltreren, is meer dan waarschijnlijk. Elke toegang moet hem dan ook tot elke prijs geweigerd worden." Hoe Imadeddine B. zich precies bij de Staatsveiligheid in de kijker heeft gewerkt en met welke radicale kringen hij contact heeft, wil niemand kwijt, aldus de krant.(Belga/RR)