Di Rupo heeft het ziekenhuis intussen verlaten en kreeg na de operatie een week zwijgverbod opgelegd.

De PS-voorzitter werd woensdagochtend in het ziekenhuis opgenomen voor een geplande operatie aan zijn stembanden. Het knobbeltje op de rechterstemband is vlot weggenomen door de chirurg, aldus Di Rupo's woordvoerder.

De patiënt zelf stelt het goed. Hij verliet het ziekenhuis in het begin van de namiddag. Zoals aangekondigd moet hij nu een week lang zijn mond houden. Nadien mag hij opnieuw spreken, maar zal hij zijn stem beter moeten beheersen.

De werken in kader van de regeringsonderhandelingen zetten zich intussen voort. De PS-experten blijven bezig met het becijferen van verschillende budgettaire maatregelen, die tegen 2015 weer een evenwicht moeten opleveren.

Vrijdag zet Di Rupo zijn werk schriftelijk en van op afstand voort. Hij knoopt dan opnieuw aan met zijn werk aan het sociaaleconomische en het institutionele luik, aldus nog zijn woordvoerder. De bilaterale ontmoetingen met de partijvoorzitters trekt hij woensdag 8 juni opnieuw op gang. (Belga)

Di Rupo heeft het ziekenhuis intussen verlaten en kreeg na de operatie een week zwijgverbod opgelegd. De PS-voorzitter werd woensdagochtend in het ziekenhuis opgenomen voor een geplande operatie aan zijn stembanden. Het knobbeltje op de rechterstemband is vlot weggenomen door de chirurg, aldus Di Rupo's woordvoerder. De patiënt zelf stelt het goed. Hij verliet het ziekenhuis in het begin van de namiddag. Zoals aangekondigd moet hij nu een week lang zijn mond houden. Nadien mag hij opnieuw spreken, maar zal hij zijn stem beter moeten beheersen. De werken in kader van de regeringsonderhandelingen zetten zich intussen voort. De PS-experten blijven bezig met het becijferen van verschillende budgettaire maatregelen, die tegen 2015 weer een evenwicht moeten opleveren. Vrijdag zet Di Rupo zijn werk schriftelijk en van op afstand voort. Hij knoopt dan opnieuw aan met zijn werk aan het sociaaleconomische en het institutionele luik, aldus nog zijn woordvoerder. De bilaterale ontmoetingen met de partijvoorzitters trekt hij woensdag 8 juni opnieuw op gang. (Belga)