'De MIVB betreurt deze mogelijke hinder voor haar klanten en informeert hen zo goed mogelijk via haar Contact Center (070/23.20.00) vanaf 6 uur maandagochtend. Ook de website www.mivb.brussels, de mobiele website en de MIVB-applicatie informeren de reizigers, net als de Facebook-pagina en de Twitter-account (@stibmivb)', luidt het in een communiqué.

Het ACOD en het ACLVB dienden voor maandag een stakingsaanzegging in. Maandagvoormiddag is een nieuwe verzoeningsvergadering gepland tussen de directie en de vakbonden.

'De MIVB betreurt deze mogelijke hinder voor haar klanten en informeert hen zo goed mogelijk via haar Contact Center (070/23.20.00) vanaf 6 uur maandagochtend. Ook de website www.mivb.brussels, de mobiele website en de MIVB-applicatie informeren de reizigers, net als de Facebook-pagina en de Twitter-account (@stibmivb)', luidt het in een communiqué.Het ACOD en het ACLVB dienden voor maandag een stakingsaanzegging in. Maandagvoormiddag is een nieuwe verzoeningsvergadering gepland tussen de directie en de vakbonden.