Hoewel de 48-urenstaking van de Waalse spoorbonden officieel afloopt om 22 uur, zal de hinder dus voortduren tot vrijdagochtend, meldt de NMBS, die daar aan toevoegt dat het personeel momenteel het materiaal naar de juiste plaats brengt voor de herneming van het spoorverkeer vrijdagochtend. Dat ook vrijdagochtend nog verschillende treinen afgeschaft zijn, valt niet uit te sluiten, zeker wat betreft de allereerste.

Ook in Vlaanderen is er vrijdagochtend mogelijk nog hinder, vooral op de assen Antwerpen-Charleroi en Oostende-Eupen. (Belga)

Hoewel de 48-urenstaking van de Waalse spoorbonden officieel afloopt om 22 uur, zal de hinder dus voortduren tot vrijdagochtend, meldt de NMBS, die daar aan toevoegt dat het personeel momenteel het materiaal naar de juiste plaats brengt voor de herneming van het spoorverkeer vrijdagochtend. Dat ook vrijdagochtend nog verschillende treinen afgeschaft zijn, valt niet uit te sluiten, zeker wat betreft de allereerste. Ook in Vlaanderen is er vrijdagochtend mogelijk nog hinder, vooral op de assen Antwerpen-Charleroi en Oostende-Eupen. (Belga)