Dat . Daarmee treedt de 71-jarige barones voor de tweede keer in enkele dagen tijd uit de schaduw om haar 45-jarige dochter te steunen, melden Het Nieuwsblad en De Standaard. "Maar de moeder van Delphine zal eerst moeten bewijzen dat zij zelf baat kan hebben bij deze demarche. Als dat zo is, zal de rechter rekening moeten houden met haar wensen", zegt een rechtbankvoorzitter.

Koninklijk DNA-staal

Dinsdag vindt de eerste zitting - een agendazitting - plaats van de zaak voor de Brusselse raadkamer. Die zitting vindt plaats achter gesloten deuren. Het is nog niet duidelijk hoe lang de rechtbank erover zal doen om te bepalen of Boël het koninklijke DNA-staal te pakken zal krijgen. (Belga/TV)

Dat . Daarmee treedt de 71-jarige barones voor de tweede keer in enkele dagen tijd uit de schaduw om haar 45-jarige dochter te steunen, melden Het Nieuwsblad en De Standaard. "Maar de moeder van Delphine zal eerst moeten bewijzen dat zij zelf baat kan hebben bij deze demarche. Als dat zo is, zal de rechter rekening moeten houden met haar wensen", zegt een rechtbankvoorzitter.Koninklijk DNA-staal Dinsdag vindt de eerste zitting - een agendazitting - plaats van de zaak voor de Brusselse raadkamer. Die zitting vindt plaats achter gesloten deuren. Het is nog niet duidelijk hoe lang de rechtbank erover zal doen om te bepalen of Boël het koninklijke DNA-staal te pakken zal krijgen. (Belga/TV)