'Natuurlijk ben ik ontgoocheld. Zwaar teleurgesteld zelfs,' zei Carl Huybrechts in Knack nadat hij geen schepen werd in Brasschaat. Met 361 voorkeurstemmen dacht Huybrechts dat hij wel schepen van Sport kon worden. Toekomstig N-VA-burgemeester Jan Jambon zag dat anders.

'Verkeerd begrepen'

'Ik heb een aantal zaken verkeerd begrepen,' zei Huybrechts die naar eigen zeggen omwille van zijn politieke kandidatuur een heleboel televisie- en presentatiewerk aan zich zag voorbijgaan. Hij moest nog eens nadenken of hij dan wel wilde zetelen in de gemeenteraad.

De N-VA haalde 40 procent van de stemmen in Brasschaat. 'Ik moet nog eens goed nadenken over mijn engagement.'

'Neergelegd bij de beslissing'Volgens Gazet Van Antwerpen heeft hij intussen nagedacht en is hij tot een besluit genomen. 'Ik denk nog altijd dat ik een goede schepen zou zijn, maar ik heb me neergelegd bij de beslissing en zal zetelen als gemeenteraadslid. Ik zal mijn ervaring en contacten ten dienste stellen van de gemeente Brasschaat.' (EE)

'Natuurlijk ben ik ontgoocheld. Zwaar teleurgesteld zelfs,' zei Carl Huybrechts in Knack nadat hij geen schepen werd in Brasschaat. Met 361 voorkeurstemmen dacht Huybrechts dat hij wel schepen van Sport kon worden. Toekomstig N-VA-burgemeester Jan Jambon zag dat anders. 'Verkeerd begrepen' 'Ik heb een aantal zaken verkeerd begrepen,' zei Huybrechts die naar eigen zeggen omwille van zijn politieke kandidatuur een heleboel televisie- en presentatiewerk aan zich zag voorbijgaan. Hij moest nog eens nadenken of hij dan wel wilde zetelen in de gemeenteraad. De N-VA haalde 40 procent van de stemmen in Brasschaat. 'Ik moet nog eens goed nadenken over mijn engagement.' 'Neergelegd bij de beslissing'Volgens Gazet Van Antwerpen heeft hij intussen nagedacht en is hij tot een besluit genomen. 'Ik denk nog altijd dat ik een goede schepen zou zijn, maar ik heb me neergelegd bij de beslissing en zal zetelen als gemeenteraadslid. Ik zal mijn ervaring en contacten ten dienste stellen van de gemeente Brasschaat.' (EE)