De experts zien het Vlaamse woonbeleid evolueren naar compact, nabij en duurzaam. Een enquête onder duizend burgers laat verstaan dat we daar inderdaad naartoe willen. Als het kan met zo min mogelijk verkeer in de binnensteden.

Inspireer het beleid

U kan het beleid nog tot 28 mei inspireren en ideeën achterlaten op het prikbord van de overheid die het Beleidsplan uitwerkt (www.ruimtevoormorgen.be). Op diezelfde plaats staat een test om jouw ideale leefomgeving te ontdekken. Bent u eerder een hippe stadsmus of het ecologische type? Doe de test en zie waar u thuishoort. (Belga/INM)

De experts zien het Vlaamse woonbeleid evolueren naar compact, nabij en duurzaam. Een enquête onder duizend burgers laat verstaan dat we daar inderdaad naartoe willen. Als het kan met zo min mogelijk verkeer in de binnensteden. Inspireer het beleid U kan het beleid nog tot 28 mei inspireren en ideeën achterlaten op het prikbord van de overheid die het Beleidsplan uitwerkt (www.ruimtevoormorgen.be). Op diezelfde plaats staat een test om jouw ideale leefomgeving te ontdekken. Bent u eerder een hippe stadsmus of het ecologische type? Doe de test en zie waar u thuishoort. (Belga/INM)