Bij de slachtoffers was ook één Belg. In eerste instantie werd het ongeluk toegeschreven aan het stormweer.

Het ongeluk wordt nu verder onderzocht, omdat er een anonieme mail is binnengelopen bij de politie. Daarin wordt beweerd dat de vissersboot Morgenster werd door een zware tanker die daarna vluchtmisdrijf pleegde.

'De informatie uit de mail wordt serieus genomen en wordt opgenomen in het onderzoek', zegt Céline D'Havé van het Brugse parket in Het Laatste Nieuws.

De Duitse rederij die eigenaar is van de tanker, Shipsnavo GMBH ontkent alles. In de mail wordt gezegd dat de tanker drie dagen na het ongeval op een scheepswerf lag om hersteld te worden. Volgens het Duitse bedrijf ging het om onderhoudswerken. (JH)

Bij de slachtoffers was ook één Belg. In eerste instantie werd het ongeluk toegeschreven aan het stormweer. Het ongeluk wordt nu verder onderzocht, omdat er een anonieme mail is binnengelopen bij de politie. Daarin wordt beweerd dat de vissersboot Morgenster werd door een zware tanker die daarna vluchtmisdrijf pleegde. 'De informatie uit de mail wordt serieus genomen en wordt opgenomen in het onderzoek', zegt Céline D'Havé van het Brugse parket in Het Laatste Nieuws.De Duitse rederij die eigenaar is van de tanker, Shipsnavo GMBH ontkent alles. In de mail wordt gezegd dat de tanker drie dagen na het ongeval op een scheepswerf lag om hersteld te worden. Volgens het Duitse bedrijf ging het om onderhoudswerken. (JH)