Technisch onderzoek van kledingvezels heeft aangetoond dat de ouders hun kindje nog vervoerd hebben toen het al overleden was, zo staat in Het Laatste Nieuws.

Younes Jratlou stierf in de nacht van 25 op 26 oktober 2009, tijdens een hevige ruzie tussen zijn ouders in hun arbeidershuisje in Le Bizet. Bij een technisch onderzoek werden weefsels van de kleding die vader Mohamed (70) en moeder Naïma (44) toen droegen, teruggevonden op het slachtoffertje én in hun auto. Voor het gerecht is dit het bewijs dat de ouders samen hun kindje met de auto wegvoerden toen het al overleden was.

Voorhechtenis

Doorgedreven analyses hebben ook uitgewezen dat het jongetje eerst werd geslagen in het gezicht, hevig bloedde en daarna in het huis de borstkas werd ingedrukt. Het parket is er meer dan ooit van overtuigd dat de vader de dader is, schrijft de krant. De man, die de feiten die hem ten laste worden gelegd ontkent, zit al negen maanden in voorhechtenis.

"Het gerecht wil hem voor het assisenhof brengen", zegt advocaat Xavier Magnée, die geen details kwijt wil over de onderzoeksresultaten. (Belga/EE)

Technisch onderzoek van kledingvezels heeft aangetoond dat de ouders hun kindje nog vervoerd hebben toen het al overleden was, zo staat in Het Laatste Nieuws. Younes Jratlou stierf in de nacht van 25 op 26 oktober 2009, tijdens een hevige ruzie tussen zijn ouders in hun arbeidershuisje in Le Bizet. Bij een technisch onderzoek werden weefsels van de kleding die vader Mohamed (70) en moeder Naïma (44) toen droegen, teruggevonden op het slachtoffertje én in hun auto. Voor het gerecht is dit het bewijs dat de ouders samen hun kindje met de auto wegvoerden toen het al overleden was. Voorhechtenis Doorgedreven analyses hebben ook uitgewezen dat het jongetje eerst werd geslagen in het gezicht, hevig bloedde en daarna in het huis de borstkas werd ingedrukt. Het parket is er meer dan ooit van overtuigd dat de vader de dader is, schrijft de krant. De man, die de feiten die hem ten laste worden gelegd ontkent, zit al negen maanden in voorhechtenis. "Het gerecht wil hem voor het assisenhof brengen", zegt advocaat Xavier Magnée, die geen details kwijt wil over de onderzoeksresultaten. (Belga/EE)