Volgens de krant zou begin 2018 het proces naar de schietpartij, waarbij vier personen om het leven kwamen, van start kunnen gaan. Hoofdverdachte is Mehdi Nemmouche.

Het federaal parket wilde niet laten weten of het openbaar ministerie het proces liefst voor de correctionele rechtbank of voor assisen zou zijn verschijnen.

Onderzoeksrechter Berta Bernardo-Mendez heeft het dossier overgemaakt aan het federaal parket. De federale substituut Bernard Michel moet nu zijn rekwisitoor formuleren, vooraleer het dossier binnen twee maanden wordt overgemaakt aan de raadkamer, die zal beslissen welke rechtbank zich over de zaak zal uitspreken.

De burgerlijke partijen en de verdediging van Nemmouche hopen op een assisenproces; de woordvoerder van het federaal parket Eric Van der Sijpt wilde niet aan de krant laten weten of het openbaar ministerie het proces liefst voor de correctionele rechtbank of voor assisen zou zien verschijnen.

Naast de vermoedelijke schutter Mehdi Nemmouche zijn ook Nacer Bendrer en Mounir Atallah in verdenking gesteld in het dossier.

Volgens de krant zou begin 2018 het proces naar de schietpartij, waarbij vier personen om het leven kwamen, van start kunnen gaan. Hoofdverdachte is Mehdi Nemmouche.Onderzoeksrechter Berta Bernardo-Mendez heeft het dossier overgemaakt aan het federaal parket. De federale substituut Bernard Michel moet nu zijn rekwisitoor formuleren, vooraleer het dossier binnen twee maanden wordt overgemaakt aan de raadkamer, die zal beslissen welke rechtbank zich over de zaak zal uitspreken.De burgerlijke partijen en de verdediging van Nemmouche hopen op een assisenproces; de woordvoerder van het federaal parket Eric Van der Sijpt wilde niet aan de krant laten weten of het openbaar ministerie het proces liefst voor de correctionele rechtbank of voor assisen zou zien verschijnen.Naast de vermoedelijke schutter Mehdi Nemmouche zijn ook Nacer Bendrer en Mounir Atallah in verdenking gesteld in het dossier.