Twee politieagentes die een orgie hebben met acht militairen, in verschillende zones van de hoofdstad is dat verhaal hét gespreksonderwerp bij uitstek geworden, zo meldt de Franstalige pers. De feiten zouden zich minder dan een maand geleden voorgedaan hebben op het commissariaat van Ganshoren. De korpschef van de politiezone West kon niets bevestigen.

Wat wel vaststaat is dat tijdens dreigingsniveau 4, het commissariaat van Ganshoren tijdelijk opvang bood aan een twintigtal militairen. Om lange verplaatsingen naar de kazerne te vermijden, bleven de militairen slapen in Ganshoren. In totaal hebben ze er twee weken gelogeerd. Daarna verhuisden ze een week naar het commissariaat van Jette.

Intern onderzoek gestart

Verschillende agenten van de divisie in Ganshoren bevestigen volgens la Dernière Heure dat enkele vrouwelijke collega's bij de aankomst van de militairen 'helemaal warm en gek werden' bij de gedachte dat er mannen in uniform zouden komen. Tijdens dat verblijf in Ganshoren zouden twee vrouwelijke politieagenten en acht militairen in de slaapzaal dus samen seks hebben gehad.

'Hier is niets over vernomen tot wij het vandaag in de krant lazen', zegt politiewoordvoerder Johan Berckmans. 'Wij kunnen enkel bevestigen dat er die periode inderdaad een 15 tot 20 militairen overnacht hebben in Ganshoren. Of daar iets gebeurd is weten we niet, Intern Toezicht is een onderzoek gestart.' (NSK)

Twee politieagentes die een orgie hebben met acht militairen, in verschillende zones van de hoofdstad is dat verhaal hét gespreksonderwerp bij uitstek geworden, zo meldt de Franstalige pers. De feiten zouden zich minder dan een maand geleden voorgedaan hebben op het commissariaat van Ganshoren. De korpschef van de politiezone West kon niets bevestigen.Wat wel vaststaat is dat tijdens dreigingsniveau 4, het commissariaat van Ganshoren tijdelijk opvang bood aan een twintigtal militairen. Om lange verplaatsingen naar de kazerne te vermijden, bleven de militairen slapen in Ganshoren. In totaal hebben ze er twee weken gelogeerd. Daarna verhuisden ze een week naar het commissariaat van Jette. Intern onderzoek gestartVerschillende agenten van de divisie in Ganshoren bevestigen volgens la Dernière Heure dat enkele vrouwelijke collega's bij de aankomst van de militairen 'helemaal warm en gek werden' bij de gedachte dat er mannen in uniform zouden komen. Tijdens dat verblijf in Ganshoren zouden twee vrouwelijke politieagenten en acht militairen in de slaapzaal dus samen seks hebben gehad.'Hier is niets over vernomen tot wij het vandaag in de krant lazen', zegt politiewoordvoerder Johan Berckmans. 'Wij kunnen enkel bevestigen dat er die periode inderdaad een 15 tot 20 militairen overnacht hebben in Ganshoren. Of daar iets gebeurd is weten we niet, Intern Toezicht is een onderzoek gestart.' (NSK)