Dat meldt VRT Nieuws, dat het nieuws uit goede bron vernomen zou hebben, donderdagavond. Wat de huiszoeking heeft opgeleverd is niet bekend. Niemand werd opgepakt.

Gérard Lhost getuigde in de tweede parlementaire bendecommissie, onder meer over de invloed van extreemrechts binnen de rijkswacht. Hij was ook een tijdlang hoofd van het Speciaal Interventie Eskadron.

Wat de precieze aanleiding was voor de huiszoeking bij de gewezen rijkswachtkolonel is onduidelijk. Het federaal parket dat het onderzoek voert, wou geen commentaar kwijt aan VRT Nieuws.

Dat meldt VRT Nieuws, dat het nieuws uit goede bron vernomen zou hebben, donderdagavond. Wat de huiszoeking heeft opgeleverd is niet bekend. Niemand werd opgepakt.Gérard Lhost getuigde in de tweede parlementaire bendecommissie, onder meer over de invloed van extreemrechts binnen de rijkswacht. Hij was ook een tijdlang hoofd van het Speciaal Interventie Eskadron. Wat de precieze aanleiding was voor de huiszoeking bij de gewezen rijkswachtkolonel is onduidelijk. Het federaal parket dat het onderzoek voert, wou geen commentaar kwijt aan VRT Nieuws.