Naast de verschillende Kamerleden van Vlaams Belang heeft ook N-VA-Kamerlid Kathleen Depoorter woensdag bij haar thuis in Evergem een verdachte poederbrief ontvangen. Of het verdachte poeder giftig of schadelijk is, is nog niet bekend. De politie onderzoekt de verschillende brieven.

Voor mandatarissen van het Vlaams Belang is het zeker niet de eerste maal dat ze dergelijke poederbrieven krijgen. Eerder werden zulke brieven verstuurd naar onder andere het nationaal secretariaat van de partij, de fractie in het Vlaams Parlement en naar Vlaams parlementslid Filip Dewinter.

Naast de verschillende Kamerleden van Vlaams Belang heeft ook N-VA-Kamerlid Kathleen Depoorter woensdag bij haar thuis in Evergem een verdachte poederbrief ontvangen. Of het verdachte poeder giftig of schadelijk is, is nog niet bekend. De politie onderzoekt de verschillende brieven. Voor mandatarissen van het Vlaams Belang is het zeker niet de eerste maal dat ze dergelijke poederbrieven krijgen. Eerder werden zulke brieven verstuurd naar onder andere het nationaal secretariaat van de partij, de fractie in het Vlaams Parlement en naar Vlaams parlementslid Filip Dewinter.