Koninklijk onderhandelaar Wouter Beke heeft donderdag vooral bilateraal contact gehad met PS-voorzitter Elio Di Rupo. Met diens N-VA-collega Bart De Wever was er slechts een korte ontmoeting.

Vrijdag zal Beke dan een meer uitgebreid onderhoud met de N-VA-voorzitter hebben. Dat preciseert de woordvoerder van de onderhandelaar. Hij voegt er aan toe dat er voor vrijdag geen vergadering met drie gepland is.

Wat het eindmoment van Beke's opdracht betreft, benadrukt de woordvoerder dat er daarover met Di Rupo en De Wever nog geen concrete timing is afgesproken. "Alle geruchten daarover zijn dus fout", luidt het.

Eerder waren er geruchten dat Elio Di Rupo en Bart De Wever overeen waren gekomen om onderhandelaar Wouter Beke een 'einde in schoonheid' te gunnen. (Belga)

Koninklijk onderhandelaar Wouter Beke heeft donderdag vooral bilateraal contact gehad met PS-voorzitter Elio Di Rupo. Met diens N-VA-collega Bart De Wever was er slechts een korte ontmoeting.Vrijdag zal Beke dan een meer uitgebreid onderhoud met de N-VA-voorzitter hebben. Dat preciseert de woordvoerder van de onderhandelaar. Hij voegt er aan toe dat er voor vrijdag geen vergadering met drie gepland is. Wat het eindmoment van Beke's opdracht betreft, benadrukt de woordvoerder dat er daarover met Di Rupo en De Wever nog geen concrete timing is afgesproken. "Alle geruchten daarover zijn dus fout", luidt het. Eerder waren er geruchten dat Elio Di Rupo en Bart De Wever overeen waren gekomen om onderhandelaar Wouter Beke een 'einde in schoonheid' te gunnen. (Belga)