In Wallonië was er de afgelopen dagen zeer beperkt treinverkeer, terwijl in Vlaanderen op alle assen treinen reden, met vooral tijdens het weekend beperkte hinder. Ook voor morgen is het niet mogelijk om de precieze impact en de plaats van de stakingsacties te voorspellen.

Die kan opnieuw regionaal verschillen, maar doordat sommige treinen het hele land doorkruisen, kan de hinder overal voelbaar zijn.

Concreet wordt in Vlaanderen hinder verwacht, terwijl het verkeer in Wallonië wellicht opnieuw zwaar verstoord zal zijn.

De NMBS raadt haar klanten daarom aan, de informatiekanalen goed te volgen. (Belga)

In Wallonië was er de afgelopen dagen zeer beperkt treinverkeer, terwijl in Vlaanderen op alle assen treinen reden, met vooral tijdens het weekend beperkte hinder. Ook voor morgen is het niet mogelijk om de precieze impact en de plaats van de stakingsacties te voorspellen. Die kan opnieuw regionaal verschillen, maar doordat sommige treinen het hele land doorkruisen, kan de hinder overal voelbaar zijn. Concreet wordt in Vlaanderen hinder verwacht, terwijl het verkeer in Wallonië wellicht opnieuw zwaar verstoord zal zijn. De NMBS raadt haar klanten daarom aan, de informatiekanalen goed te volgen. (Belga)