Dat meldt de VRT.

De huiszoekingen kaderen in het onderzoek naar de terreuraanslagen in Parijs. In tegenstelling tot de vorige invallen in Molenbeek is er deze keer geen grote politiemacht op de been. Vandaag zoch de politie in verschillende woningen in Molenbeek en Sint-Joost-ten-Node.

De politie zou met de huiszoekingen extra informatie willen verzamelen over Salah Abeslam, die verdacht wordt van betrokkenheid bij de terreuraanslagen in Parijs.

Volgens De Standaard werd gezocht in de entourage van Mohammed Abrini (30) en Ahmed Dahmani (26). Abrini werd voor de aanslagen gefilmd in een Frans tankstation, samen met Salah Abdeslam, die ervan verdacht wordt mee achter de aanslagen te zitten.

Dahmani werd eerder al opgepakt in Turkije omdat hij de aanslagen mee beraamd zou hebben.

Bij de huiszoekingen zouden volgens de VRT twee mensen zijn meegenomen voor verhoor.

(JH)

Dat meldt de VRT. De huiszoekingen kaderen in het onderzoek naar de terreuraanslagen in Parijs. In tegenstelling tot de vorige invallen in Molenbeek is er deze keer geen grote politiemacht op de been. Vandaag zoch de politie in verschillende woningen in Molenbeek en Sint-Joost-ten-Node. De politie zou met de huiszoekingen extra informatie willen verzamelen over Salah Abeslam, die verdacht wordt van betrokkenheid bij de terreuraanslagen in Parijs.Volgens De Standaard werd gezocht in de entourage van Mohammed Abrini (30) en Ahmed Dahmani (26). Abrini werd voor de aanslagen gefilmd in een Frans tankstation, samen met Salah Abdeslam, die ervan verdacht wordt mee achter de aanslagen te zitten. Dahmani werd eerder al opgepakt in Turkije omdat hij de aanslagen mee beraamd zou hebben. Bij de huiszoekingen zouden volgens de VRT twee mensen zijn meegenomen voor verhoor. (JH)