Het gaat onder meer om gewezen parlementsvoorzitter Jan Peumans (N-VA), die erevoorzitter wordt, Jos De Meyer (CD&V), die ere-ondervoorzitter wordt, en Sonja Claes (CD&V), die ere-secretaris wordt. Dat heeft Belga uit goede bron vernomen.

Naast die drie zijn er ook zes gewezen parlementsleden die de titel van ere-Vlaams volksvertegenwoordiger krijgen. Om voor die titel in aanmerking te komen moet men minstens 12 jaar gezeteld hebben. Het gaat om Bart Caron (Groen), Dirk de Kort (CD&V), Marnic De Meulemeester (Open Vld), Michel Doomst (CD&V), Karim Van Overmeire (N-VA) en Johan Verstreken (CD&V).

Het gaat onder meer om gewezen parlementsvoorzitter Jan Peumans (N-VA), die erevoorzitter wordt, Jos De Meyer (CD&V), die ere-ondervoorzitter wordt, en Sonja Claes (CD&V), die ere-secretaris wordt. Dat heeft Belga uit goede bron vernomen. Naast die drie zijn er ook zes gewezen parlementsleden die de titel van ere-Vlaams volksvertegenwoordiger krijgen. Om voor die titel in aanmerking te komen moet men minstens 12 jaar gezeteld hebben. Het gaat om Bart Caron (Groen), Dirk de Kort (CD&V), Marnic De Meulemeester (Open Vld), Michel Doomst (CD&V), Karim Van Overmeire (N-VA) en Johan Verstreken (CD&V).