Dat heeft Valéria Appeltants, de organisator van de lezing in Verviers, gemeld. Ze bevestigt hiermee een bericht hierover in de kranten van Sudpresse.

Ongeveer 300 personen hebben al laten weten dat ze aanwezig zullen zijn bij de lezing 'Continent zonder grenzen' van de voormalige staatssecretaris. Er zullen volgens Appeltants op 9 april bussen vertrekken vanuit Luik, Namen en Charleroi. 'In Verviers was ik niet welkom voor sommige heethoofden waaronder de vakbond en burgemeester, dan nodig ik de geïnteresseerden maar uit in Lubbeek. Waals-Luikse avond, zeg maar. 9 april', aldus Theo Francken zelf op Twitter woensdag.

Dat heeft Valéria Appeltants, de organisator van de lezing in Verviers, gemeld. Ze bevestigt hiermee een bericht hierover in de kranten van Sudpresse.Ongeveer 300 personen hebben al laten weten dat ze aanwezig zullen zijn bij de lezing 'Continent zonder grenzen' van de voormalige staatssecretaris. Er zullen volgens Appeltants op 9 april bussen vertrekken vanuit Luik, Namen en Charleroi. 'In Verviers was ik niet welkom voor sommige heethoofden waaronder de vakbond en burgemeester, dan nodig ik de geïnteresseerden maar uit in Lubbeek. Waals-Luikse avond, zeg maar. 9 april', aldus Theo Francken zelf op Twitter woensdag.