Dat schrijven De Standaard en Het Nieuwsblad woensdag. "Wij stellen voor dat ieder domein op korte termijn het intern reglement overneemt zoals dat in De Nekker in Mechelen toegepast wordt", zegt Turtelboom.

"Wie zich daar één keer misdraagt, komt er de volgende keer niet meer in. Bij het binnengaan moet iedereen zijn of haar identiteitskaart door de kaartlezer halen. Als het scherm rood oplicht, heeft die persoon pech. Dat betekent dat hij al eens eerder het reglement heeft overtreden.", klinkt het.

De ontslagnemende minister van Binnenlandse Zaken, Annemie Turtelboom (Open VLD), wil na de rellen in het Bloso-recreatiedomein van Hofstade (Zemst), afgelopen maandag, de aanpak van de overlast in de recreatieparken dringend stroomlijnen en strenger maken. Ze zit op 10 mei samen met vertegenwoordigers van de provincie, de politie en de recreatiedomeinen. (Belga)

Dat schrijven De Standaard en Het Nieuwsblad woensdag. "Wij stellen voor dat ieder domein op korte termijn het intern reglement overneemt zoals dat in De Nekker in Mechelen toegepast wordt", zegt Turtelboom. "Wie zich daar één keer misdraagt, komt er de volgende keer niet meer in. Bij het binnengaan moet iedereen zijn of haar identiteitskaart door de kaartlezer halen. Als het scherm rood oplicht, heeft die persoon pech. Dat betekent dat hij al eens eerder het reglement heeft overtreden.", klinkt het. De ontslagnemende minister van Binnenlandse Zaken, Annemie Turtelboom (Open VLD), wil na de rellen in het Bloso-recreatiedomein van Hofstade (Zemst), afgelopen maandag, de aanpak van de overlast in de recreatieparken dringend stroomlijnen en strenger maken. Ze zit op 10 mei samen met vertegenwoordigers van de provincie, de politie en de recreatiedomeinen. (Belga)