Dat melden Gazet van Antwerpen en Het Belang van Limburg. "Moge Allah meer jongeren laten opstaan die een voorbeeld nemen aan degene die de aanslag heeft gepleegd in het Joods Museum. Het martelaarschap kan je niet alleen vinden in Syrië, maar ook in België. Wees een doorn in het oog van die vijanden van de islam", luidt de boodschap.

Justitie maakt zich volgens de kranten grote zorgen om de oproep, omdat Bounekoub een notoir lid was van het intussen opgedoekte Sharia4Belgium. Hij is ook een van de extremisten die vervolgd worden in het groot terrorismedossier van Sharia4Belgium. Momenteel zit Bounekoub in Syrië. (Belga/TV)

Dat melden Gazet van Antwerpen en Het Belang van Limburg. "Moge Allah meer jongeren laten opstaan die een voorbeeld nemen aan degene die de aanslag heeft gepleegd in het Joods Museum. Het martelaarschap kan je niet alleen vinden in Syrië, maar ook in België. Wees een doorn in het oog van die vijanden van de islam", luidt de boodschap.Justitie maakt zich volgens de kranten grote zorgen om de oproep, omdat Bounekoub een notoir lid was van het intussen opgedoekte Sharia4Belgium. Hij is ook een van de extremisten die vervolgd worden in het groot terrorismedossier van Sharia4Belgium. Momenteel zit Bounekoub in Syrië. (Belga/TV)