'Nu durven veranderen' is de slogan waarmee de N-VA naar de verkiezingen trekt.

Volgens de N-VA staat er in de slogan geen woord te veel. 'Nu' betekent voor N-VA dat het geen 5 voor 12 is, maar 5 over 12. En in sommige gevallen is het al halfeen, zo luidde het.

Met 'veranderen' wil de partij aangeven dat het tijd is om over te schakelen van een staatsstructuur die alles blokkeert naar een structuur die werkt.

'Wie zich neerlegt bij de huidige situatie - zoals CD&V en Open VLD doen - legt zich neer bij hervormingen die er geen zijn', aldus de N-VA.

'Durven' betekent volgens de partij dat men door niets doen de welvaart te grabbel gooit. Volgens de N-VA moet er nu ingegrepen worden.

De partij vraagt een confederaal staatsbestel waarbij het sociaal-economisch beleid naar de deelstaten wordt overgeheveld.

'Nu durven veranderen' is de slogan waarmee de N-VA naar de verkiezingen trekt.Volgens de N-VA staat er in de slogan geen woord te veel. 'Nu' betekent voor N-VA dat het geen 5 voor 12 is, maar 5 over 12. En in sommige gevallen is het al halfeen, zo luidde het.Met 'veranderen' wil de partij aangeven dat het tijd is om over te schakelen van een staatsstructuur die alles blokkeert naar een structuur die werkt. 'Wie zich neerlegt bij de huidige situatie - zoals CD&V en Open VLD doen - legt zich neer bij hervormingen die er geen zijn', aldus de N-VA.'Durven' betekent volgens de partij dat men door niets doen de welvaart te grabbel gooit. Volgens de N-VA moet er nu ingegrepen worden. De partij vraagt een confederaal staatsbestel waarbij het sociaal-economisch beleid naar de deelstaten wordt overgeheveld.