De N-VA stelde zaterdag tijdens een persmoment haar kandidaten voor die de Antwerpse lijst van de gemeenteraadsverkiezingen zullen sieren. Boegbeeld Bart De Wever had al eerder bekendgemaakt de lijst in Antwerpen te zullen trekken en voluit voor het burgemeesterschap te zullen gaan.

Liesbeth Homans krijgt de tweede plaats toegedicht, Koen Kennis de derde.

De vierde plaats gaat naar Ludo Van Campenhout. Die keuze komt eerder als een verrassing, omdat werd verwacht dat Van Campenhout, die momenteel schepen van Stadsontwikkeling, Sport en Diamant is, de lijst zou duwen. Met een vierde plaats is Van Campenhout een verkiesbare plaats gegeven.

Pas op 16 juni zal de partij bekendmaken wie de Antwerpse lijst zal duwen. (INM)

De N-VA stelde zaterdag tijdens een persmoment haar kandidaten voor die de Antwerpse lijst van de gemeenteraadsverkiezingen zullen sieren. Boegbeeld Bart De Wever had al eerder bekendgemaakt de lijst in Antwerpen te zullen trekken en voluit voor het burgemeesterschap te zullen gaan. Liesbeth Homans krijgt de tweede plaats toegedicht, Koen Kennis de derde. De vierde plaats gaat naar Ludo Van Campenhout. Die keuze komt eerder als een verrassing, omdat werd verwacht dat Van Campenhout, die momenteel schepen van Stadsontwikkeling, Sport en Diamant is, de lijst zou duwen. Met een vierde plaats is Van Campenhout een verkiesbare plaats gegeven. Pas op 16 juni zal de partij bekendmaken wie de Antwerpse lijst zal duwen. (INM)